Herbata to akurat mój macierzysty portal.
Nie z każdym mi było po drodze i odwrotnie (szczególnie Helenie ze mną), ale nie róbmy z tego jakiegoś dramatu i "Powrotu do przeszłości".
Tak właśnie funkcjonuje obecna władza, która wystawia Niemcom rachunki za wojnę i krzyżaków, Czechom za najazd Brzetysława i Szwedom za Potop.
-
- Nasze rekomendacje
-
-
UWAGA!
JEŻELI JESTEŚ ZAREJESTROWANYM UŻYTKOWNIKIEM I MASZ PROBLEM Z LOGOWANIEM, NAPISZ NAM O TYM W MAILU.
[email protected]
PODAJĄC W TYTULE "PROBLEM Z LOGOWANIEM"
-
- Słup ogłoszeniowy
-
-
Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad.
Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może bronić się przed demokratycznie podjętą decyzją.
Benjamin Franklin
UWAGA!
KONKURS NA TEKST DISCO POLO ROZSTRZYGNIĘTY!
Jeżeli tylko będziecie zainteresowani, idea konkursów powróci na stałe.
A oto wyniki
JAK SIĘ PORUSZAĆ POMIĘDZY FORAMI? O tym dowiesz się stąd.
proces
-
Masz rację, ale jej komentarze nie są dla mnie wiarygodne i tyle.mirek13 pisze: ↑01 lis 2022, 15:52Herbata to akurat mój macierzysty portal.
Nie z każdym mi było po drodze i odwrotnie (szczególnie Helenie ze mną), ale nie róbmy z tego jakiegoś dramatu i "Powrotu do przeszłości".
Tak właśnie funkcjonuje obecna władza, która wystawia Niemcom rachunki za wojnę i krzyżaków, Czechom za najazd Brzetysława i Szwedom za Potop.
- lczerwosz
proces
Nie uprzedzaj się do ludzi i ich poglądów.
Nie każdy tekst musi być najlepszy. A czytelnik ma prawo do własnych odczuć, z czym się dzieli z autorem dla jego dobra a nie zła. Nie ma powodu przenosić tu zwyczajów rutynowego popijania herbatki w trakcie czytania, choć bardzo lubię i czytać i popijać. Serdecznie pozdrawiam
Leszek

Nie każdy tekst musi być najlepszy. A czytelnik ma prawo do własnych odczuć, z czym się dzieli z autorem dla jego dobra a nie zła. Nie ma powodu przenosić tu zwyczajów rutynowego popijania herbatki w trakcie czytania, choć bardzo lubię i czytać i popijać. Serdecznie pozdrawiam
Leszek