Herbata to akurat mój macierzysty portal.
Nie z każdym mi było po drodze i odwrotnie (szczególnie Helenie ze mną), ale nie róbmy z tego jakiegoś dramatu i "Powrotu do przeszłości".
Tak właśnie funkcjonuje obecna władza, która wystawia Niemcom rachunki za wojnę i krzyżaków, Czechom za najazd Brzetysława i Szwedom za Potop.
-
- Nasze rekomendacje
-
-
UWAGA!
JEŻELI JESTEŚ ZAREJESTROWANYM UŻYTKOWNIKIEM I MASZ PROBLEM Z LOGOWANIEM, NAPISZ NAM O TYM W MAILU.
[email protected]
PODAJĄC W TYTULE "PROBLEM Z LOGOWANIEM"
-
- Słup ogłoszeniowy
-
-
"Wszyscy, którzy zachowali ojczyznę, wspierali ją, pomnażali, mają wyznaczone w niebie określone miejsce, gdzie szczęśliwi rozkoszują się życiem wiecznym".
Cicero "De re publica"
JAK SIĘ PORUSZAĆ POMIĘDZY FORAMI? O tym dowiesz się stąd.
proces
-
Masz rację, ale jej komentarze nie są dla mnie wiarygodne i tyle.mirek13 pisze: ↑01 lis 2022, 15:52Herbata to akurat mój macierzysty portal.
Nie z każdym mi było po drodze i odwrotnie (szczególnie Helenie ze mną), ale nie róbmy z tego jakiegoś dramatu i "Powrotu do przeszłości".
Tak właśnie funkcjonuje obecna władza, która wystawia Niemcom rachunki za wojnę i krzyżaków, Czechom za najazd Brzetysława i Szwedom za Potop.
- lczerwosz
proces
Nie uprzedzaj się do ludzi i ich poglądów.
Nie każdy tekst musi być najlepszy. A czytelnik ma prawo do własnych odczuć, z czym się dzieli z autorem dla jego dobra a nie zła. Nie ma powodu przenosić tu zwyczajów rutynowego popijania herbatki w trakcie czytania, choć bardzo lubię i czytać i popijać. Serdecznie pozdrawiam
Leszek

Nie każdy tekst musi być najlepszy. A czytelnik ma prawo do własnych odczuć, z czym się dzieli z autorem dla jego dobra a nie zła. Nie ma powodu przenosić tu zwyczajów rutynowego popijania herbatki w trakcie czytania, choć bardzo lubię i czytać i popijać. Serdecznie pozdrawiam
Leszek