myslę, odpowiedź dla mirka tu też adekwatną jest.marengo pisze: ↑04 kwie 2019, 00:35Podzielę tutaj całkowicie zdanie mirka13. ten tekst nie wnosi niczego godnego uwagi. Czyta się z pewnym rozczarowaniem i pozbawiony jest jakichkolwiek pozytywnych refleksji. Oczywiście nie znaczy to, że autor jest przeze mnie dyskryminowany w jakiś sposób ale w tym ciężkostrawnym zapisie jest nie do przyjęcia.
po primo, każdy komentujący wyraża toco musie uwidziało po przeczytaniu. jak to mawia stare przysłowie królowej matki jeden lubi pomarańcze inny jak mu się nogi pocąmarengo pisze: ↑04 kwie 2019, 00:35Zastanawiam się wielokrotnie, czytając podobne, pozytywne opinie od innych komentujących, pod tekstami, po których pustka panoszy się w ciałach migdałowatych, a hipokamp zachowuje się, jak metropolia pozbawiona energii elektrycznej. Daleki jestem od serwowania wyroków z nepotyzmem w tle ale wtedy nachodzą mnie
po duo, jaki tu nepotyzm może zaistnieć, przeca jotu ni mom żodnego krewnego ni kuzyna nawet. ni szwagra, ni kochanki.
po tercjo, teges, teges z tobą. po aikiukować zawsze warto.
po kwarto, no wiesz! jeżeli piszę o ludziach "prostych" i ich uczynkach adekwatnych do ich codzienności to nie wypada szukać zwrotów wyszukanych bo bym ich skrzywdził, ba wykoślawił ich etos.
pozdrawiam