Cenię swojego autora ale to bałwan
ulepił mnie dał ręce i nogi
ubrał w grafomańskie szaty
i cieszy japę do monitora
nie lubię pokazywać się publicznie
wolę zacisze szuflady
spokoju nie zaznam do jasnej cholery
protestuję składam zażalenie
jeszcze ta maszyna z literkami
zasyfiona i kłamliwa
stuletnie wiersze nie miały tylu literówek
ale on chce być nowoczesny
na papier i pióro nie stać?
pióro jest szlachetniejsze od klawiatury
po drugiej stronie ekranu
będę pewnie wyśmiany
nic na to nie poradzę
jestem skończony
niekończony idiota wrzuca mnie
do bezdennego śmietnika - Internetu
-
- Nasze rekomendacje
-
-
UWAGA!
JEŻELI JESTEŚ ZAREJESTROWANYM UŻYTKOWNIKIEM I MASZ PROBLEM Z LOGOWANIEM, NAPISZ NAM O TYM W MAILU.
[email protected]
PODAJĄC W TYTULE "PROBLEM Z LOGOWANIEM"
-
- Słup ogłoszeniowy
-
-
Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad.
Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może bronić się przed demokratycznie podjętą decyzją.
Benjamin Franklin
UWAGA!
KONKURS NA TEKST DISCO POLO ROZSTRZYGNIĘTY!
Jeżeli tylko będziecie zainteresowani, idea konkursów powróci na stałe.
A oto wyniki
JAK SIĘ PORUSZAĆ POMIĘDZY FORAMI? O tym dowiesz się stąd.
Rozżalony wiersz
- Toyer
Ostatnio zmieniony 19 paź 2018, 19:35 przez Toyer, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Rozżalony wiersz
msz. zbyt wyeksploatowane udramatyzowanie, do tego dziś razi sztucznością. tyle ładnych ciuchów dookoła. jakby tak , w grafomańskie wdzianko?
wystarczy dokładnie przejrzeć przed wklejeniem, działanie na łapu-capu zawsze daje wspomniane przypadki.
po drugiej stronie zapisanej kartki też nie ma gwarancji nie być wyśmianym. takie to przypadki czyhają na każdego kto się wystawia na widok w jakiejkolwiek dziedzinie.
każda epoka ma swoje blaski i cienie jednym uda się na postument, inni znowuż do onego śmietnika trafiają, niemniej w niektórych śmietnikach nawet ładnie pachnie.
tyle bybyło mych słów na wieczór dzisiejszy i przyjemny póki co.
pozdrawiam.
- Toyer
Zmieniłem na grafomańskie szatyzimny grog pisze: ↑18 paź 2018, 19:13msz. zbyt wyeksploatowane udramatyzowanie, do tego dziś razi sztucznością. tyle ładnych ciuchów dookoła. jakby tak , w grafomańskie wdzianko?
Ja mam z tym problem - może jestem nieuważnyzimny grog pisze: ↑18 paź 2018, 19:13wystarczy dokładnie przejrzeć przed wklejeniem, działanie na łapu-capu zawsze daje wspomniane przypadki.
Gdyby został w szufladzie nic takiego by się nie wydarzyło. Właśnie przeciw temu protestował wierszzimny grog pisze: ↑18 paź 2018, 19:13po drugiej stronie zapisanej kartki też nie ma gwarancji nie być wyśmianym. takie to przypadki czyhają na każdego kto się wystawia na widok w jakiejkolwiek dziedzinie.
Po przemyśleniu zmieniam na bezdenny śmietnikzimny grog pisze: ↑18 paź 2018, 19:13każda epoka ma swoje blaski i cienie jednym uda się na postument, inni znowuż do onego śmietnika trafiają, niemniej w niektórych śmietnikach nawet ładnie pachnie.
Dziękuję za komentarz
Pozdrawiam