A Ty komentujesz? Nie zauważyłam...
- 

- Nasze rekomendacje

- 

- 
 UWAGA!

JEŻELI JESTEŚ ZAREJESTROWANYM UŻYTKOWNIKIEM I MASZ PROBLEM Z LOGOWANIEM, NAPISZ NAM O TYM W MAILU.
[email protected]
PODAJĄC W TYTULE "PROBLEM Z LOGOWANIEM" 
- 

- Słup ogłoszeniowy

- 

- 
		 "Wszyscy, którzy zachowali ojczyznę, wspierali ją, pomnażali, mają wyznaczone w niebie określone miejsce, gdzie szczęśliwi rozkoszują się życiem wiecznym".

Cicero "De re publica"
JAK SIĘ PORUSZAĆ POMIĘDZY FORAMI? O tym dowiesz się stąd. 
Zaplątania
- 
				Krokus
Zaplątania
Oczywiście, że komentuję. zauważ, że jest tutaj dość dużo moich wierszy i opowiadań. Skąd Grain wiedziałby i kopiował wiersze o Różewiczu.
- 
				laura123

- 
				Krokus
Zaplątania
Cóż, wydaje mi się, że humor ci dopisuje, fajnie.
- 
				laura123

Zaplątania
O! Zwroty grzecznościowe z małej literki... ok, dostosuję się.
Owszem, nie widzę powodu do płaczu, jeszcze nie... a tak na serio, przyszłam pokojowo nastawiona, przecież nie sądzisz chyba, że będę wklejać tutaj jakieś nieładne komentarze z innych portali, czytaj twoje... to były tylko żarty. Śpij spokojnie...
- 
				Krokus
Zaplątania
Skoro przyszłaś tu z Grainem, to kto wie, on tak lubi. No, ale skoro mówisz, że pokojowo, to trzymam za słowo.laura123 pisze: ↑25 paź 2025, 13:17O! Zwroty grzecznościowe z małej literki... ok, dostosuję się.
Owszem, nie widzę powodu do płaczu, jeszcze nie... a tak na serio, przyszłam pokojowo nastawiona, przecież nie sądzisz chyba, że będę wklejać tutaj jakieś nieładne komentarze z innych portali, czytaj twoje... to były tylko żarty. Śpij spokojnie...![]()
- 
				laura123

Zaplątania
Ja nie przyszłam z Grainem, wystarczy daty rejestracji prześledzić, jeśli potrafisz. Grain przyszedł za mną i liczę, że może jeszcze ktoś przyjdzie... A co, coś ci się nie podoba? Przecież sam mnie tutaj zapraszałeś... wielokrotnie, że tak nadmienię.
- 
				Krokus
Zaplątania
No, ale nie jego, ale skoro mówisz, że nie przyszłaś to okej, oczywiście ci wierzę. Zapewne będzie ciekawie z nim szczególnie ciekawie.
- 
				Krokus
Zaplątania
Zapewne następny będzie Bogumił, fajnie.

- 
				laura123