(15 marca jest Dniem Walki z Chrapaniem)
Gdy pan chrapie, droga pani,
zgodność w stadle zaspokoi
drugi pokój. Niech tam partner
pochrapuje aż do woli.
Z drugiej strony, radzę dobrze –
z tym lekarstwem nie przesadzaj.
Skutki może mieć uboczne…
na odstępstwa też się zgadzaj.
-
- Nasze rekomendacje
-
-
UWAGA!
JEŻELI JESTEŚ ZAREJESTROWANYM UŻYTKOWNIKIEM I MASZ PROBLEM Z LOGOWANIEM, NAPISZ NAM O TYM W MAILU.
[email protected]
PODAJĄC W TYTULE "PROBLEM Z LOGOWANIEM"
-
- Słup ogłoszeniowy
-
-
Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad.
Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może bronić się przed demokratycznie podjętą decyzją.
Benjamin Franklin
UWAGA!
KONKURS NA TEKST DISCO POLO ROZSTRZYGNIĘTY!
Jeżeli tylko będziecie zainteresowani, idea konkursów powróci na stałe.
A oto wyniki
JAK SIĘ PORUSZAĆ POMIĘDZY FORAMI? O tym dowiesz się stąd.
Na chrapanie pana
- Hardy
Radzi pani. "Poradzić sobie samemu" - to właśnie może doprowadzić do złych skutków.
-
Na chrapanie pana
Hardy
Oj, różnie z tym chrapaniem bywa. Razem - nigdy. Jest wrażenie, że ciągle śpi się jak za wałem wiślanym, tylko rechot żab łechce za uchem, dlatego śpię w innej sypialni i wszystkie odgłosy są poza mną, ale za to jaki ranek jest przyjemny, kiedy nagle mój kosmita zawita do galaktyki
Żartowałam
Pozdrawiam

Oj, różnie z tym chrapaniem bywa. Razem - nigdy. Jest wrażenie, że ciągle śpi się jak za wałem wiślanym, tylko rechot żab łechce za uchem, dlatego śpię w innej sypialni i wszystkie odgłosy są poza mną, ale za to jaki ranek jest przyjemny, kiedy nagle mój kosmita zawita do galaktyki

Pozdrawiam

- Hardy
...i tak trzymaj! Ileż to radosnych powitań o poranku... radosnych, gdyż wyspana...Gajka pisze: ↑17 mar 2025, 23:33Hardy![]()
Oj, różnie z tym chrapaniem bywa. Razem - nigdy. Jest wrażenie, że ciągle śpi się jak za wałem wiślanym, tylko rechot żab łechce za uchem, dlatego śpię w innej sypialni i wszystkie odgłosy są poza mną, ale za to jaki ranek jest przyjemny, kiedy nagle mój kosmita zawita do galaktykiŻartowałam
![]()
Pozdrawiam![]()