Linoryt wieloblokowy kolorowy
Format około A3
-
- Nasze rekomendacje
-
-
UWAGA!
JEŻELI JESTEŚ ZAREJESTROWANYM UŻYTKOWNIKIEM I MASZ PROBLEM Z LOGOWANIEM, NAPISZ NAM O TYM W MAILU.
[email protected]
PODAJĄC W TYTULE "PROBLEM Z LOGOWANIEM"
-
- Słup ogłoszeniowy
-
-
Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad.
Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może bronić się przed demokratycznie podjętą decyzją.
Benjamin Franklin
UWAGA!
KONKURS NA TEKST DISCO POLO ROZSTRZYGNIĘTY!
Jeżeli tylko będziecie zainteresowani, idea konkursów powróci na stałe.
A oto wyniki
JAK SIĘ PORUSZAĆ POMIĘDZY FORAMI? O tym dowiesz się stąd.
Labirynt
- eka
Labirynt
Ile Ty potrafisz znaczeń wydobyć na powierzchnię, mega!
Moje skojarzenia: odkrywanie mapy pod skórą, odrywanie skóry, podskórny, niezakłamany tatuaż, tradycja a prawda, kobieta-ziemia, źródła urody, zapisywanie czasu, labirynt własny, psyche i fizis, praca, wnętrze...
Szacunek, Sylwio.
O warsztacie nie wspomnę, bo już nie raz doceniałam.

Moje skojarzenia: odkrywanie mapy pod skórą, odrywanie skóry, podskórny, niezakłamany tatuaż, tradycja a prawda, kobieta-ziemia, źródła urody, zapisywanie czasu, labirynt własny, psyche i fizis, praca, wnętrze...
Szacunek, Sylwio.

-
Labirynt
Dziękuję Ewo, cieszę się, ze widzisz tutaj tyle różnych znaczeń. Uwielbiam tworzyć poezję za pomocą obrazu, a przynajmniej próbuję to robić:)eka pisze: ↑16 maja 2023, 15:48Ile Ty potrafisz znaczeń wydobyć na powierzchnię, mega!
Szacunek, Sylwio.
![]()