-
- Nasze rekomendacje
-
-
UWAGA!
JEŻELI JESTEŚ ZAREJESTROWANYM UŻYTKOWNIKIEM I MASZ PROBLEM Z LOGOWANIEM, NAPISZ NAM O TYM W MAILU.
[email protected]
PODAJĄC W TYTULE "PROBLEM Z LOGOWANIEM"
-
- Słup ogłoszeniowy
-
-
Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad.
Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może bronić się przed demokratycznie podjętą decyzją.
Benjamin Franklin
UWAGA!
KONKURS NA TEKST DISCO POLO ROZSTRZYGNIĘTY!
Jeżeli tylko będziecie zainteresowani, idea konkursów powróci na stałe.
A oto wyniki
JAK SIĘ PORUSZAĆ POMIĘDZY FORAMI? O tym dowiesz się stąd.
Zarys powstał w marcu minionego roku. Dzisiaj postarałem się nadać temu jakąś formę. Nie wiem czy się udało.
- nie
Zarys powstał w marcu minionego roku. Dzisiaj postarałem się nadać temu jakąś formę. Nie wiem czy się udało.

Okres ważności moich postów kończy się w momencie ich opublikowania.
- lczerwosz
Ale jesteś świadomy, zatem rozróżniasz dobro i zło, zachowanie poprawne od niepoprawnego, i umiesz wziąć pod uwagę tzw. normy społeczne. Wiem, to ogranicza wolność jednostki, ale ńie jesteś jedyny na świecie.Tectosmith pisze: ↑16 sty 2023, 20:27Jestem trochę niedorozwinięty, mam nadzieję, że mi to wybaczycie....
Ale rozumiem, że płacisz za sprzątanie.Tectosmith pisze: ↑16 sty 2023, 20:42Mam takie jedno małe zboczenie, chodzę po kiblach w hipermarketach i defekuję się na klapę kibla.
A przerażenie w Twoich oczach za bardzo Cię przeraża. Możesz zostawić wiersz, ale komentarze własne po wierszu usuń. Nie wyjaśniają wiersza. Albo ja je usunę. Uważaj, upadek z balkonu z wysokości 8-smago piętra bywa nieodwracalny. Ostrzegam.Tectosmith pisze: ↑16 sty 2023, 20:27I kiedyś utopiłem chomika, bo chciałem zobaczyć jego śmierć i przerażenie w oczach.
- lczerwosz
Wiersz usunąłem bo został ukradziony.