UWAGA!
JEŻELI JESTEŚ ZAREJESTROWANYM UŻYTKOWNIKIEM I MASZ PROBLEM Z LOGOWANIEM, NAPISZ NAM O TYM W MAILU. [email protected]
PODAJĄC W TYTULE "PROBLEM Z LOGOWANIEM"
Słup ogłoszeniowy
Z żalem muszę Was zawiadomić, że nasz kolega, wieloletni Użytkownik Ósmego piętra, a mój serdeczny przyjaciel, Edmund Sobczak, znany tu, jako Alchemik, pożegnał się z nami na zawsze. Więcej na ten temat
Prawda, na bezludnej jest się najlepszym
Co do słuchania, to ja też nie znoszę, bo oni czytają po aktorsku, i nie respektują wersów. Wrzucę jakieś swoje czytania może. Tak, jak się nie czyta.
Miłego również
Do czasów Mistrza z Czarnolasu nie tęskię, choć muszę przyznać, że w Polszcze dobry był to czas. Tęsknię za to do wieku pary i normalności. Niezależnie od tęsknot, które duszą moją targają, żyję na przełomie wieku następnego i tego (pożal się Boże) dwudziestego pierwszego. Aby przeżyć i nie żałować, że się przeżyło, trzeba łykać poezję po swojemu. Poeta proponuje - czytelnik bierze dla siebie.
Ja tęsknię do czasów, gdy był również szamanem... Jako socjalista utopijny nie mogę kochać ani XIX, ani XVI-tego wieku w całej rozciągłości, każdy miał dobre strony...
Zainspirowałeś mnie, dlaczego nie nagrywać textów bez upubliczniania w druku? To daje nowe możliwości...
Dziękuję, pozdrawiam