poczytaj mi mamo
do żegnaj mamo
przewróciłem wiele stronic
zawadziłem o kilka knajp
wybaczyłem to i owo
bywałem słodziakiem częściej gorzkniakiem
nigdy nie umiałem kochać za coś
za nic też
teraz mówię posłuchaj mamo
pogłosem wtóruje mi ściana
-
- Nasze rekomendacje
-
-
UWAGA!
JEŻELI JESTEŚ ZAREJESTROWANYM UŻYTKOWNIKIEM I MASZ PROBLEM Z LOGOWANIEM, NAPISZ NAM O TYM W MAILU.
[email protected]
PODAJĄC W TYTULE "PROBLEM Z LOGOWANIEM"
-
- Słup ogłoszeniowy
-
-
"Wszyscy, którzy zachowali ojczyznę, wspierali ją, pomnażali, mają wyznaczone w niebie określone miejsce, gdzie szczęśliwi rozkoszują się życiem wiecznym".
Cicero "De re publica"
JAK SIĘ PORUSZAĆ POMIĘDZY FORAMI? O tym dowiesz się stąd.
od
-
od
no... prawie tacy sami. no bo to w tłumie tym wędrują święci, świętoszkowie, ciche wody, luje, oczywiście spokojni i życzliwi też.
jednakowoż w tym od do banalność banalności nie tożsama.
myślę... standardowe. ani awangardowe, ani ariergardowe.
pozdrawiam.
-
od
taki smutaskowo-smędzielniczy mi się wkleił. no cóż przy takiej pochmurnej aurze, krótkich dniach, długich wieczorach, przy pierdzieleniu na okrągło w programach wszystkich stacji tv. na wspominki i rozliczanki człeka nachodzi.

- biegnąca po fali
od
Wiersz pod którym, prędzej czy później, każdy będzie się mógł podpisać. Ot, nasz wspólny los. Bo choć idziemy różnymi drogami, to powtarzamy te same historie. Różnią nas tylko imiona i czasy. Kolory ścian, które nie chcą nam odpowiedź.
i przeszłość
dopóki widać ślady
AS...
za zamknięciem powiek wolność
o której nie umiem myśleć
witka
dopóki widać ślady
AS...
za zamknięciem powiek wolność
o której nie umiem myśleć
witka
-
od
o to to!! maluczko (no może większe maluczko) będę miał własną księgę do wglądu którą mniej więcej znam w treści. najważniejsze co tam w posłowiu dopiszą.
najlepszości w tym nowym A.D 2022
dorzuciłbym jeszcze uczynki. a te idzie zaszufladkować podobieństwami i dzieci boże do tych szufladek przypisać. potem odpowiedni numer przykleić... ee no za daleko idąca metafora.
to co, w tym nowym A.D. 2022 żeglowania na spokojnych wodach?