Nie mam wierszy,
które byłyby starsze niż my.
Przeszło trzy tysiące wątków,
w każdym średnio po sto słów
dziejących się przez litery.
Każda o tobie.
Pierwszy przypadek policyklu:
Karma. Deszcz. Sabinka.
Marcin Lenartowicz.
Dzień Babci.
-
- Nasze rekomendacje
-
-
UWAGA!
JEŻELI JESTEŚ ZAREJESTROWANYM UŻYTKOWNIKIEM I MASZ PROBLEM Z LOGOWANIEM, NAPISZ NAM O TYM W MAILU.
[email protected]
PODAJĄC W TYTULE "PROBLEM Z LOGOWANIEM"
-
- Słup ogłoszeniowy
-
-
"Wszyscy, którzy zachowali ojczyznę, wspierali ją, pomnażali, mają wyznaczone w niebie określone miejsce, gdzie szczęśliwi rozkoszują się życiem wiecznym".
Cicero "De re publica"
JAK SIĘ PORUSZAĆ POMIĘDZY FORAMI? O tym dowiesz się stąd.
Tkanka.
- eka
Tkanka.
Świetne wejście. Przyznam, że zanim doszłam do datowania, byłam pewna że wiersz jest o mocnej relacji z ukochaną dziewczyną.
Tkanka wspólna, nie tylko w słowach, ale w końcu geny na spirali języka zasad DNA też ważne.
Bardzo mi się liryk podoba.
Brawo!
Tkanka wspólna, nie tylko w słowach, ale w końcu geny na spirali języka zasad DNA też ważne.
Bardzo mi się liryk podoba.
Brawo!
Tkanka.
Stąd policykl.
Bo to wiersz zarówno dla ukochanej, dla ukochanych (deszcz to cykl dziewczynek) jak i dla babci.
Jej już nie ma co prawda - jest jeszcze druga, której dam do przeczytania jak kiedyś mi wydrukują - ale byłem dziś u niej i ma się dobrze. Troszkę jej nowy dom przysypało
Także nie ma w życiu żadnego faceta miejsca wolnego od kobiet jak widać
Bo to wiersz zarówno dla ukochanej, dla ukochanych (deszcz to cykl dziewczynek) jak i dla babci.
Jej już nie ma co prawda - jest jeszcze druga, której dam do przeczytania jak kiedyś mi wydrukują - ale byłem dziś u niej i ma się dobrze. Troszkę jej nowy dom przysypało

Także nie ma w życiu żadnego faceta miejsca wolnego od kobiet jak widać

Jagoda Mornacka.
- eka
Tkanka.
A to nie wiesz, że kobiety i kobietki lubią być indywidualnie doceniane? : )
Jesteśmy w tej materii bardzo zazdrosne.
Moja najukochańsza Babcia zmarła kilka lat temu, musiałam odgarnąć śnieg, aby zrobić miejsce na materialną pamięć.
Oczywiście!

-
Tkanka.
Ciekawy, z szerokim polem interpretacyjnym wiersz.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.