najgorzej kiedy człowiek się naczyta wiadomości z ksiąg dobrego i złego. powiedziano niech mowa wasza będzie krótka; tak znaczy tak, nie to nie. co ponad to, pochodzi ze źródeł niepewnych.
niejaki Michaił Aleksandrowicz Berlioz miał swoją wiarę w niewiarę i jego myśląca głowa stała się czarą na wino. tak czy inaczej dopóki nie staniemy na progu czasów skazani jesteśmy na tworzenie mniej lub bardziej udanych wizji. chyba że, zaufamy nauczycielowi z Nazaret, wtedy musimy się pozbyć płaszcza domyślnych olśnień
nie wiem czy rozjaśniłem, czy zaciemniłem obraz, ale pytałaś ...
-
- Nasze rekomendacje
-
-
UWAGA!
JEŻELI JESTEŚ ZAREJESTROWANYM UŻYTKOWNIKIEM I MASZ PROBLEM Z LOGOWANIEM, NAPISZ NAM O TYM W MAILU.
[email protected]
PODAJĄC W TYTULE "PROBLEM Z LOGOWANIEM"
-
- Słup ogłoszeniowy
-
-
Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad.
Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może bronić się przed demokratycznie podjętą decyzją.
Benjamin Franklin
UWAGA!
KONKURS NA TEKST DISCO POLO ROZSTRZYGNIĘTY!
Jeżeli tylko będziecie zainteresowani, idea konkursów powróci na stałe.
A oto wyniki
JAK SIĘ PORUSZAĆ POMIĘDZY FORAMI? O tym dowiesz się stąd.
niewracalni
- eka
niewracalni
Nie lubię Mistrza i Małgorzaty. I pozostałych osób.
Płaszcze domyślnych olśnień, no cóż, zawsze próbują trafić do naszej szafy, radzę nie wpuszczać, na kołek odwiesić.
Z tą eutanazją, jeśli spełnia wszystkie prawem wymagania, to jak z samobójstwem. A przecież warto żyć.
I wiersze pisać na tematy od wieków wałkowane:)
Płaszcze domyślnych olśnień, no cóż, zawsze próbują trafić do naszej szafy, radzę nie wpuszczać, na kołek odwiesić.
Z tą eutanazją, jeśli spełnia wszystkie prawem wymagania, to jak z samobójstwem. A przecież warto żyć.
I wiersze pisać na tematy od wieków wałkowane:)
-
niewracalni
z wałkowania udaje się niekiedy coś tam ciekawego i niezwykłego wywałkować 

- eka
niewracalni
Potwierdzam, czytając Twoje wiersze