najgorzej kiedy człowiek się naczyta wiadomości z ksiąg dobrego i złego. powiedziano niech mowa wasza będzie krótka; tak znaczy tak, nie to nie. co ponad to, pochodzi ze źródeł niepewnych.
niejaki Michaił Aleksandrowicz Berlioz miał swoją wiarę w niewiarę i jego myśląca głowa stała się czarą na wino. tak czy inaczej dopóki nie staniemy na progu czasów skazani jesteśmy na tworzenie mniej lub bardziej udanych wizji. chyba że, zaufamy nauczycielowi z Nazaret, wtedy musimy się pozbyć płaszcza domyślnych olśnień
nie wiem czy rozjaśniłem, czy zaciemniłem obraz, ale pytałaś ...
-
- Nasze rekomendacje
-
-
UWAGA!
JEŻELI JESTEŚ ZAREJESTROWANYM UŻYTKOWNIKIEM I MASZ PROBLEM Z LOGOWANIEM, NAPISZ NAM O TYM W MAILU.
[email protected]
PODAJĄC W TYTULE "PROBLEM Z LOGOWANIEM"
-
- Słup ogłoszeniowy
-
-
"Wszyscy, którzy zachowali ojczyznę, wspierali ją, pomnażali, mają wyznaczone w niebie określone miejsce, gdzie szczęśliwi rozkoszują się życiem wiecznym".
Cicero "De re publica"
JAK SIĘ PORUSZAĆ POMIĘDZY FORAMI? O tym dowiesz się stąd.
niewracalni
- eka
niewracalni
Nie lubię Mistrza i Małgorzaty. I pozostałych osób.
Płaszcze domyślnych olśnień, no cóż, zawsze próbują trafić do naszej szafy, radzę nie wpuszczać, na kołek odwiesić.
Z tą eutanazją, jeśli spełnia wszystkie prawem wymagania, to jak z samobójstwem. A przecież warto żyć.
I wiersze pisać na tematy od wieków wałkowane:)
Płaszcze domyślnych olśnień, no cóż, zawsze próbują trafić do naszej szafy, radzę nie wpuszczać, na kołek odwiesić.
Z tą eutanazją, jeśli spełnia wszystkie prawem wymagania, to jak z samobójstwem. A przecież warto żyć.
I wiersze pisać na tematy od wieków wałkowane:)
-
niewracalni
z wałkowania udaje się niekiedy coś tam ciekawego i niezwykłego wywałkować 

- eka
niewracalni
Potwierdzam, czytając Twoje wiersze