Świetnie, aż zobaczyłem tego mistrza tańczącego, nie rozpoznałem tylko czy tango, czy walca;)
Niestety drugi wers już mnie zastanowił: jak ze zdjęcia, jak mówiłem, zatrzymania chwili (flesz) odczytać upływ czasu (niemiłosiernie długo)? Nie moja liga percepcji;)
Cięcie - kireji jest, ale co po nim? Nie nadążam;) Dlaczego piach* w ogrodzie i dlaczego w tych* vs tamtych? Piach w tryby;)
Zresztą czy wyglądam na Matsuo Basho? Nawet nie powinienem komentować komentarza;) Przez lata upominałem userów, a teraz sam grzeszę;)
Ale się wymądrzyłem;)
-
- Nasze rekomendacje
-
-
UWAGA!
JEŻELI JESTEŚ ZAREJESTROWANYM UŻYTKOWNIKIEM I MASZ PROBLEM Z LOGOWANIEM, NAPISZ NAM O TYM W MAILU.
[email protected]
PODAJĄC W TYTULE "PROBLEM Z LOGOWANIEM"
-
- Słup ogłoszeniowy
-
-
"Wszyscy, którzy zachowali ojczyznę, wspierali ją, pomnażali, mają wyznaczone w niebie określone miejsce, gdzie szczęśliwi rozkoszują się życiem wiecznym".
Cicero "De re publica"
JAK SIĘ PORUSZAĆ POMIĘDZY FORAMI? O tym dowiesz się stąd.
nie haiku
- abandon
Raczej wyobraziłem sobie górę piachu, na szczycie której wywija jakieś skośne rytmy
Ależ proszę, zawsze do usług:)
Nie przepraszaj, raczej ja powinienem przepraszać za stracony czas na ślęczeniu nad moimi poetyckimi wynurzeniami. Jest okazja, więc dziękuję:)

Ależ proszę, zawsze do usług:)
Nie przepraszaj, raczej ja powinienem przepraszać za stracony czas na ślęczeniu nad moimi poetyckimi wynurzeniami. Jest okazja, więc dziękuję:)

Piszę, kiedy nie mam nic do powiedzenia.