-
- Nasze rekomendacje
-
-
UWAGA!
JEŻELI JESTEŚ ZAREJESTROWANYM UŻYTKOWNIKIEM I MASZ PROBLEM Z LOGOWANIEM, NAPISZ NAM O TYM W MAILU.
[email protected]
PODAJĄC W TYTULE "PROBLEM Z LOGOWANIEM"
-
- Słup ogłoszeniowy
-
-
"Wszyscy, którzy zachowali ojczyznę, wspierali ją, pomnażali, mają wyznaczone w niebie określone miejsce, gdzie szczęśliwi rozkoszują się życiem wiecznym".
Cicero "De re publica"
JAK SIĘ PORUSZAĆ POMIĘDZY FORAMI? O tym dowiesz się stąd.
12
- eka
12
Szły jak ogary w las, starczyło gwizdnąć, mrugnąć. Albo powoli wyjmować portfel. Nie musiał być gruby. Miały w oczach to coś, co mdliło. Nie wiem, czy nawet w barze mógłbym z nimi siedzieć. Dotyk ich rąk parzył nerwy. Przydrożne pacyny lub przejrzałe ćmy przy śliskich kontuarach – jedno gówno. Wiedziałaś o tym Margaret i dlatego spałaś spokojnie, gdy za kółkiem zaliczałem tysiące kilometrów.
- eka
12
Piotrek, przepraszam, to zbieg okoliczności, bo fraza popularna dosyć. Dziękuję za trud podejścia.
Spodziewałam się, że Bronmus (wtedy jeszcze nie był zbanowany) migiem wyszuka zdanie w kursywie (kursywa dodana po próbie rozwiązania), bowiem pochodzi ono z wiersza Bronmusa: Uwaga!!! ..je..je..je..łopy
Spodziewałam się, że Bronmus (wtedy jeszcze nie był zbanowany) migiem wyszuka zdanie w kursywie (kursywa dodana po próbie rozwiązania), bowiem pochodzi ono z wiersza Bronmusa: Uwaga!!! ..je..je..je..łopy