poza kadrem.jpg
-
- Nasze rekomendacje
-
-
UWAGA!
JEŻELI JESTEŚ ZAREJESTROWANYM UŻYTKOWNIKIEM I MASZ PROBLEM Z LOGOWANIEM, NAPISZ NAM O TYM W MAILU.
[email protected]
PODAJĄC W TYTULE "PROBLEM Z LOGOWANIEM"
-
- Słup ogłoszeniowy
-
-
Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad.
Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może bronić się przed demokratycznie podjętą decyzją.
Benjamin Franklin
UWAGA!
KONKURS NA TEKST DISCO POLO ROZSTRZYGNIĘTY!
Jeżeli tylko będziecie zainteresowani, idea konkursów powróci na stałe.
A oto wyniki
JAK SIĘ PORUSZAĆ POMIĘDZY FORAMI? O tym dowiesz się stąd.
poza kadrem
- Lucile
poza kadrem
Słowa: bardzo ok
Background: pikseloza "painta" i ten efekt smużenia wokół tekstu. To nie moja estetyka.
Cyberpunk to też nie jest. Czy przyczyną jest oprogramowanie, czy stratna konwersja?
Ośmielę się zasugerować bezpłatne pomoce.
Spróbuj, czy pasuje ci Snapseed (OS Android)
GIMP, Inkscape, Gravit Designer lub Canva (OS Windows/Linux). Płatnych nie polecam, bo przydają się dla użytkowników zarabiających na tworzeniu grafiki.
Powodzenia
Background: pikseloza "painta" i ten efekt smużenia wokół tekstu. To nie moja estetyka.
Cyberpunk to też nie jest. Czy przyczyną jest oprogramowanie, czy stratna konwersja?
Ośmielę się zasugerować bezpłatne pomoce.
Spróbuj, czy pasuje ci Snapseed (OS Android)
GIMP, Inkscape, Gravit Designer lub Canva (OS Windows/Linux). Płatnych nie polecam, bo przydają się dla użytkowników zarabiających na tworzeniu grafiki.
Powodzenia
jest mi niewymownie miło, że nie muszę na okrągło gadać. w moim imieniu wypowiadają się zazwyczaj wiersze.
- Lucile
Dziękuję, za wskazanie pomocy przy zabawie grafiką także. Tak już mam, że szybko się nudzę i lubię płodozmian, stąd ten rozrzut: poezja, proza, malarstwo, rysunek. W zabawie z (najprostszym, jaki mam) programem graficznym − zawsze punktem wyjścia jest jakiś mój obraz, lub rysunek – ciekawi mnie, dokąd zaprowadzi. Czasami efekty są niezamierzone i to sprawia frajdę. Ale… oczywiście to tylko zabawa, nic poważnego, na serio…