-
- Nasze rekomendacje
-
-
UWAGA!
JEŻELI JESTEŚ ZAREJESTROWANYM UŻYTKOWNIKIEM I MASZ PROBLEM Z LOGOWANIEM, NAPISZ NAM O TYM W MAILU.
[email protected]
PODAJĄC W TYTULE "PROBLEM Z LOGOWANIEM"
-
- Słup ogłoszeniowy
-
-
"Wszyscy, którzy zachowali ojczyznę, wspierali ją, pomnażali, mają wyznaczone w niebie określone miejsce, gdzie szczęśliwi rozkoszują się życiem wiecznym".
Cicero "De re publica"
JAK SIĘ PORUSZAĆ POMIĘDZY FORAMI? O tym dowiesz się stąd.
21
- Olgierd Jaksztas
21
M
Ostatnio zmieniony 02 kwie 2024, 19:42 przez Olgierd Jaksztas, łącznie zmieniany 2 razy.
Proszę nie pisać i nie dzwonić.
- Olgierd Jaksztas
- Olgierd Jaksztas
- eka
Strefa bezcłowa
Odsłuchałam. Ale ponieważ bardziej się skupiłam na melodii Twojego głosu, jego barwie, artykulacji (każdy ma ją ciut odmienną), treść wiersza mnie minęła. Zapamiętałam zmierzch i świt jako wybrane strefy bezcłowe (super pomysł) i minimalizm potrzeb podmiotu.
I wiesz, trochę monotonnie czytałeś. W tym wierszu są przerzutnie?
- Olgierd Jaksztas
Strefa bezcłowa
Wszystkie uwagi dla mnie cenne. Monotonnie, tak, zależy mi na minimaliźmie, a przerzutnie, to wiesz, zależy mi na wyraźnym podziale na wersy... Wiem, że to wbrew obowiązującym zasadom... Bardzo dziękuję za słuchanie, to pierwsze podejście bez większego namysłu, ale pokazuje chyba jak ja czytam, a więc i słyszę wiersze. Zamierzam się podciągnąć w czytaniu. Dziękujęeka pisze: ↑24 cze 2022, 18:04Odsłuchałam. Ale ponieważ bardziej się skupiłam na melodii Twojego głosu, jego barwie, artykulacji (każdy ma ją ciut odmienną), treść wiersza mnie minęła. Zapamiętałam zmierzch i świt jako wybrane strefy bezcłowe (super pomysł) i minimalizm potrzeb podmiotu.
Proszę nie pisać i nie dzwonić.
- eka
Strefa bezcłowa
Brak przerzutni narzucił rytm czytania.
Spoko.
Jakim zasadom???
Wolność twórcza jest bezcenna.

Spoko.
Jakim zasadom???
Wolność twórcza jest bezcenna.

- Olgierd Jaksztas