A jak ja dołuję innych użytkowników? Opisz moją najgorszą metodę.
-
- Nasze rekomendacje
-
-
UWAGA!
JEŻELI JESTEŚ ZAREJESTROWANYM UŻYTKOWNIKIEM I MASZ PROBLEM Z LOGOWANIEM, NAPISZ NAM O TYM W MAILU.
[email protected]
PODAJĄC W TYTULE "PROBLEM Z LOGOWANIEM"
-
- Słup ogłoszeniowy
-
-
"Wszyscy, którzy zachowali ojczyznę, wspierali ją, pomnażali, mają wyznaczone w niebie określone miejsce, gdzie szczęśliwi rozkoszują się życiem wiecznym".
Cicero "De re publica"
JAK SIĘ PORUSZAĆ POMIĘDZY FORAMI? O tym dowiesz się stąd.
Oto jest pytanie, na które nie umiem znaleźć sensownej odpowiedzi.
- lczerwosz
- lczerwosz
Lecz w każdej chwili jesteś chroniony tym śmiesznym immunitetem przez skaranego - więc z wami po prostu nie da się zwyczajnie rozmawiać. Na innych portalach żaden z moderatorów nie ma prawa komentować tekstów użytkowników, jeśli nie naruszają regulaminu. I tak powinno być również tutaj - a nie jest - możecie więc - i to nagminnie czynicie - wyśmiewać się z czyjegoś tekstu, a nie wolno wam odpowiedzieć zbyt ostro, bo kolejny ban. Błędne koło pod nadzorem błędnego rycerza, jakim zdaje się być skarany bosko.

- lczerwosz
Nareszcie pojąłem. Nie wolno komentować tekstów. A dlaczego? Czyżbyśmy prowokowali użytkowników do zbyt ostrych wypowiedzi, tak specjalnie, by się wypowiedzieli, a tu w drugim ręku ban. Jasne.SAM pisze: ↑25 lis 2018, 20:57Lecz w każdej chwili jesteś chroniony tym śmiesznym immunitetem przez skaranego - więc z wami po prostu nie da się zwyczajnie rozmawiać. Na innych portalach żaden z moderatorów nie ma prawa komentować tekstów użytkowników, jeśli nie naruszają regulaminu. I tak powinno być również tutaj - a nie jest - możecie więc - i to nagminnie czynicie - wyśmiewać się z czyjegoś tekstu, a nie wolno wam odpowiedzieć zbyt ostro, bo kolejny ban. Błędne koło pod nadzorem błędnego rycerza, jakim zdaje się być skarany bosko.
A czy ktoś inny ma prawo komentować? Na przykład, nie zgadzać się, polemizować, wskazywać błędy i wady tekstu?
Tym swoim komentarzem jasno dowodzisz swojej kompletnej niewiedzy na temat zasad moderacji. Zanim się nie podkształcisz - przeczytasz to i owo - ze zrozumieniem!!! - nie zawracaj mi głowy. Od tej chwili jesteś dla mnie zatrutym powietrzem, którego nie dostrzegam, lecz jestem zmuszony się go wystrzegać.lczerwosz pisze: ↑25 lis 2018, 21:04Nareszcie pojąłem. Nie wolno komentować tekstów. A dlaczego? Czyżbyśmy prowokowali użytkowników do zbyt ostrych wypowiedzi, tak specjalnie, by się wypowiedzieli, a tu w drugim ręku ban. Jasne.SAM pisze: ↑25 lis 2018, 20:57Lecz w każdej chwili jesteś chroniony tym śmiesznym immunitetem przez skaranego - więc z wami po prostu nie da się zwyczajnie rozmawiać. Na innych portalach żaden z moderatorów nie ma prawa komentować tekstów użytkowników, jeśli nie naruszają regulaminu. I tak powinno być również tutaj - a nie jest - możecie więc - i to nagminnie czynicie - wyśmiewać się z czyjegoś tekstu, a nie wolno wam odpowiedzieć zbyt ostro, bo kolejny ban. Błędne koło pod nadzorem błędnego rycerza, jakim zdaje się być skarany bosko.
A czy ktoś inny ma prawo komentować? Na przykład, nie zgadzać się, polemizować, wskazywać błędy i wady tekstu?

Ostatnio zmieniony 25 lis 2018, 21:23 przez SAM, łącznie zmieniany 1 raz.
- lczerwosz
- skaranie boskie
- Admin
No i nie dostrzegł...SAM pisze: ↑25 lis 2018, 21:13jesteś dla mnie zatrutym powietrzem, którego nie dostrzegam
Kloszard to nie zawód...
To pasja, styl życia, realizacja marzeń z dzieciństwa.
Przecieram oczy czytając komentarze.
Gdzie są te niezbite dowody, że katastrofa wynikła z błędu ludzkiego / z powodu brzozy... etc...? Gdzie są te dowody, zwł. wrak?
Mój cioteczny brat (zmarł niedawno) - oficer lotnictwa; wykładowca w Dęblinie; kilka fakultetów ukończonych z dziedziny lotnictwa, doktoraty itd... (na marginesie był w wiadomym czasie we WRONie, więc Kaczyńscy nie byli jego ulubieńcami). Niedługo przed jego śmiercią zapytałam go, co sądzi. Odpowiedział: - To nie wypadek, to zamach.
Póki nie mamy wraku i dowodów niezbitych, możemy tylko domniemywać, nigdy autorytatywnie stwierdzać.
Gdzie są te niezbite dowody, że katastrofa wynikła z błędu ludzkiego / z powodu brzozy... etc...? Gdzie są te dowody, zwł. wrak?
Mój cioteczny brat (zmarł niedawno) - oficer lotnictwa; wykładowca w Dęblinie; kilka fakultetów ukończonych z dziedziny lotnictwa, doktoraty itd... (na marginesie był w wiadomym czasie we WRONie, więc Kaczyńscy nie byli jego ulubieńcami). Niedługo przed jego śmiercią zapytałam go, co sądzi. Odpowiedział: - To nie wypadek, to zamach.
Póki nie mamy wraku i dowodów niezbitych, możemy tylko domniemywać, nigdy autorytatywnie stwierdzać.
Nie chcę żyć w swoich dziełach, chcę żyć w moim apartamencie. - Woody Allen
- lczerwosz
Ale zostawiłbym już tę dyskusję, na nic nie wniesie, a autor tematu spadł z balkonu z 8-Piętra i pewnie już nie powróci, chyba, że jako kolejny klon lub reinkarnat. Chyba musiał ciężko kiedyś grzeszyć.