-
- Nasze rekomendacje
-
-
UWAGA!
JEŻELI JESTEŚ ZAREJESTROWANYM UŻYTKOWNIKIEM I MASZ PROBLEM Z LOGOWANIEM, NAPISZ NAM O TYM W MAILU.
[email protected]
PODAJĄC W TYTULE "PROBLEM Z LOGOWANIEM"
-
- Słup ogłoszeniowy
-
-
"Wszyscy, którzy zachowali ojczyznę, wspierali ją, pomnażali, mają wyznaczone w niebie określone miejsce, gdzie szczęśliwi rozkoszują się życiem wiecznym".
Cicero "De re publica"
JAK SIĘ PORUSZAĆ POMIĘDZY FORAMI? O tym dowiesz się stąd.
Skojarzenia
- eka
Skojarzenia
Ile się chce, Jago:)
Od jednego po tyle, ile się da.
Od jednego po tyle, ile się da.
- EdwardSkwarcan
Skojarzenia
drzewo - opał - suszone gówno
- bonkreta
Skojarzenia
nawóz - ekologia - GMO
Nie chcę żyć w swoich dziełach, chcę żyć w moim apartamencie. - Woody Allen
- eka
Skojarzenia
inżynieria - laboratorium - szalej - sliwki nierobaczywki - diamentowa pestka - czemu mi to robisz - galwanizator - morszczyn wyprasowany - sinice bałtyckie - saga o fokach - seminarium muszej arystokracji - nabzdyczenie - korozja układu limfatycznego - blaknięcie - rysy na giewoncie - musztra leniwych pasożytów - karma - nie śpiewaj w muzeum - trzeba rozebrać choinkę - znowu kuxwa wiosna - zmierzch okołoplanetarny - trzeba zniknąć w oku mgieł - transponder - czułe noże - strach na końcu impulsywnej autostrady do MZK - podwieszony dzwonek pod kopułą światów równoległych - jastrzębi jęzor - zamknij się
- bonkreta
Skojarzenia
otwórz się - sezam - skarb - Pan Samochodzik - pani Słowikowa - gniazdo - dom - serial - seria - palba - fajerwerki - upojenie - otrzeźwienie - sole - zasady - kręgosłup - dysk - jpg - kopia zastępcza - falsyfikat - mistyfikacja - oliwa sprawiedliwa
- eka
Skojarzenia
woda drży na laboratoryjnym szkiełku - napięcie powierzchniowe - musi być proste - egezmplificentum - ta koniczynka ma dziewięć rozgałęzień - tarcza pod ręką - wiatr na gwizdnięcie - lubię skojarzenia - uśmiech co z dziupli wyleci - miazga słowa - sześcioramienny strach - taniec orek - ocean nie ustępuje - nie chcieć tego - nóż z wody - pływy - nieśmiertelna meduza - Grecja - Saloniki - mieszczańskie draperie - ambicja niszczy - poezja jest mordercą - mieć w nosie - nos ma mnie - starczy budy dla wszystkich - jak się kończy - nie tak jak zaczyna
- bonkreta
Skojarzenia
nie taki diabeł straszny - strach na wróble - słoma - wiejski świątek - betonowa dżungla - piktogramy - zaginione cywilizacje - profetyzm - szklana kula - pokaleczone palce - kto się nie sparzy - doświadczenie - ślady pamięciowe - umiejętność wnioskowania - percepcja - instynkt
- eka
Skojarzenia
tabuny koni ewolucji - bakterie wodorowe - krzywy nos makaka - wielka wtopa galaktyk - nieuzbrojone palce stóp - wspinaczka po udzie - zachód logiki - uczeni na stosy poeci na trony - w BOR-ze szyszki kłują muchomory trują sarenki prześladują - gdzież jest ten czas w kolorze cytryny a nie uryny - miałaś chęć zostań więc - android - w mózgu wirowanie rój znój kuj h...
- bonkreta
Skojarzenia
niedotlenienie - pamięć wsteczna - życie płodowe - pępowina - piramida potrzeb - poczucie przynależności - wolność teoretyczna - demokracja fasadowa - podkopane fundamenty - ruiny - starożytność - upadek imperium - powrót do korzeni - podatny grunt - mrowisko - królowa - Bona - italo disco - szlagiery - trafia szlag
- eka
Skojarzenia
krytyka, brak akceptacji, odmienność oglądu, brak szerszego spojrzenia, brak wojen w Europie, śladami wielonarodowej Rzeczypospolitej Jagiellonów, kompleksy, cisza