• Nasze rekomendacje
  •  
    UWAGA!
    JEŻELI JESTEŚ ZAREJESTROWANYM UŻYTKOWNIKIEM I MASZ PROBLEM Z LOGOWANIEM, NAPISZ NAM O TYM W MAILU.
    [email protected]
    PODAJĄC W TYTULE "PROBLEM Z LOGOWANIEM"

• Słup ogłoszeniowy

Krople zła cz. V

Tu piszemy powieści w odcinkach
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
skaranie boskie
Admin

Krople zła cz. V

#11 Post autor: skaranie boskie » 12 lis 2025, 23:10

Jak chcesz je uporządkować, daj mi znać.
Utworzę następne subfora i pokażę Ci, jak wstawiać linki do poprzednich i następnych odcinków. To bardzo prosta czynność, choć zajmuje sporo czasu, jeśli nie jest robiona na bieżąco.
Kloszard to nie zawód...
To pasja, styl życia, realizacja marzeń z dzieciństwa.

[email protected]

Krokus
Krople zła cz. V

#12 Post autor: Krokus » 25 gru 2025, 18:39

skaranie boskie pisze:
12 lis 2025, 23:10
Utworzę następne subfora i pokażę Ci, jak wstawiać linki do poprzednich i następnych odcinków. To bardzo prosta czynność, choć zajmuje sporo czasu, jeśli nie jest robiona na bieżąco.
Dzień dobry, proszę zlikwidować to tzw. subforum "Krokus" z moim opowiadaniem w częściach.

Krokus
Krople zła cz. V

#13 Post autor: Krokus » 02 sty 2026, 15:44

skaranie boskie pisze:
skaranie boskie pisze:
Człowieku nie mogę do nikogo wysłać prywatnych wiadomości, może tym byś się zajął, zamiast bez czyjejś zgody tworzyć jakieś dyrdymały.

Awatar użytkownika
skaranie boskie
Admin

Krople zła cz. V

#14 Post autor: skaranie boskie » 05 sty 2026, 21:25

Krokus pisze:
02 sty 2026, 15:44
Człowieku nie mogę do nikogo wysłać prywatnych wiadomości, może tym byś się zajął, zamiast bez czyjejś zgody tworzyć jakieś dyrdymały.
A możesz trochę grzeczniej?
Ja nie jestem chłopcem na posyłki, któremu się coś nakazuje.
Jeżeli nie możesz wysyłać prywatnych wiadomości, zajmę się tym, proszę jednak w przyszłości przekazywać mi podobne uwagi w nieco bardziej wyszukany sposób.
Kultura osobista jest podstawowym warunkiem uczestnictwa w naszym wspólnym przedsięwzięciu pt. "Ósme piętro".

Przejrzałem twoje uprawnienia. Nie masz zakazu używania prywatnych wiadomości. Wnioskuję, że popełniasz jakiś błąd, wysyłając.
Bądź tak dobry, proszę i opisz mi objawy wspomnianej niemożliwości wysyłania.
Dodatkowo prześlę Ci kopię tego akapitu na PW. Daj mi, proszę, znać, czy do Ciebie dotarła i czym się skończyła próba odpowiedzi.
Kloszard to nie zawód...
To pasja, styl życia, realizacja marzeń z dzieciństwa.

[email protected]

ODPOWIEDZ

Wróć do „CIĄG DALSZY NASTĄPI”