Tytuł skojarzył mi się ze sztandarowym z wcale nie minionej epoki ,,gwałt niech się gwałtem odciska''.
Gwałt trzeba udowodnić tak jak to, kto jest lepszym kucharzem, tedy nim zrazowe dojdzie, skrobię.
Przy porannym surfowaniu uśmiałem się na zapodany news, że Donald Tusk obawia się zamachu.
Pewnie na nastawy inteligencji jego Silnych Razem.
Ale z drugiej strony, to jest dopiero paliwo. Lepsze niż po 5,19.
Proponowano pieniądze za zeznania obciążające Karola Nawrockiego.
Prostytutki /charakterne/ odmówiły, Dariusz Michalczewski wyśmiał to. Wdowa po Nikosiu nie stawia się w sądzie.
Dobra wiadomość dla ministra Żurka jest taka, że Hardy, autor kilkunastu tekstów o N.P.
Zdaje siędzie na świadka koronnego.
Niemałego.
-
- Nasze rekomendacje
-
-
Z gadułami nie prowadź sporów słownych; z mowy korzystają wszyscy, ale rozum nie jest udziałem wszystkich
sentencja rzymska
UWAGA!
JEŻELI JESTEŚ ZAREJESTROWANYM UŻYTKOWNIKIEM I MASZ PROBLEM Z LOGOWANIEM, NAPISZ NAM O TYM W MAILU.
[email protected]
PODAJĄC W TYTULE "PROBLEM Z LOGOWANIEM"
-
- Słup ogłoszeniowy
-
-
Nasza Użytkowniczka Baska.S94 wydała swoją długo zapowiadaną powieść pt. "Echo obcych wspomnień".
15 maja w Bibliotece Publicznej w niewielkiej miejscowości Boleszkowice w zachodniopomorskim odbędzie się jej pierwsza prezentacja połączona z wieczorem autorskim.
Wszystkich chętnych serdecznie zapraszamy. Więcej informacji, w tym o możliwości zakupu książki znajdziecie tutaj.
PYTANIE DO WSZYSTKICH.
CZY KTOŚ MA POMYSŁ NA SENTENCJĘ MIESIĄCA?
Więcej informacji
JAK SIĘ PORUSZAĆ POMIĘDZY FORAMI? O tym dowiesz się stąd.
Głupawka niech się głupawką odciska /fileton/
-
Strood