-
- Nasze rekomendacje
-
-
UWAGA!
JEŻELI JESTEŚ ZAREJESTROWANYM UŻYTKOWNIKIEM I MASZ PROBLEM Z LOGOWANIEM, NAPISZ NAM O TYM W MAILU.
[email protected]
PODAJĄC W TYTULE "PROBLEM Z LOGOWANIEM"
-
- Słup ogłoszeniowy
-
-
"Wszyscy, którzy zachowali ojczyznę, wspierali ją, pomnażali, mają wyznaczone w niebie określone miejsce, gdzie szczęśliwi rozkoszują się życiem wiecznym".
Cicero "De re publica"
JAK SIĘ PORUSZAĆ POMIĘDZY FORAMI? O tym dowiesz się stąd.
Człowiek-słoń
- Bernierdh
- jaga
Człowiek-słoń
przeczytałam - no cóż mogę powiedzieć, żeby nie ten wulgaryzm, którego nie lubię nigdzie...
a właściwie w tym tekście nawet on pasuje, wtopił się w dialog i dodał pikanterii
tekst dobry obrazowy nadał by się na krótką scenkę teatralną - myślę że zasłużyłaś na aplauz
a właściwie w tym tekście nawet on pasuje, wtopił się w dialog i dodał pikanterii
tekst dobry obrazowy nadał by się na krótką scenkę teatralną - myślę że zasłużyłaś na aplauz
Jestem jaka jestem. Niepojęty przypadek, jak każdy przypadek.
Wisława Szymborska
Wisława Szymborska
- Bernierdh
-
Człowiek-słoń
Doczytałem, sięgnąłem po dwa inne teksty.
Podejrzewam, że to o tobie pewien użytkownik napisał do mnie na PW, że piszesz najlepiej w różnych gatunkach i zasługujesz na najwyższe laury.
Nie mnie o tym decydować. Masz nadzwyczaj sprawne pióre, z wydawałoby się błachostek dnia codziennego wydobywasz zmarszczki ludzkości a w nich być może powstałe przy lepieniu niedoróbki /zamierzone lub nie/ Pana Boga.
Mam taką uwagę - nie do autora - czasem i nieprzejaskrawiające środki przekazu prowadzą na manowce, szkodzą. To jest jakiś wtórny analfabetyzm. Większość z nas nie umie czytać, nie radzi sobie z tekstem /w tej liczbie i ja/, ba nawet nie wie co sama pisze /znowu i ja/. Ale to tylko dodaje posmaku naszemu istnieniu.
Będę czytał bieżące teksty. Warto, niekoniecznie dla niektórych fraz.
Podejrzewam, że to o tobie pewien użytkownik napisał do mnie na PW, że piszesz najlepiej w różnych gatunkach i zasługujesz na najwyższe laury.
Nie mnie o tym decydować. Masz nadzwyczaj sprawne pióre, z wydawałoby się błachostek dnia codziennego wydobywasz zmarszczki ludzkości a w nich być może powstałe przy lepieniu niedoróbki /zamierzone lub nie/ Pana Boga.
Mam taką uwagę - nie do autora - czasem i nieprzejaskrawiające środki przekazu prowadzą na manowce, szkodzą. To jest jakiś wtórny analfabetyzm. Większość z nas nie umie czytać, nie radzi sobie z tekstem /w tej liczbie i ja/, ba nawet nie wie co sama pisze /znowu i ja/. Ale to tylko dodaje posmaku naszemu istnieniu.
Będę czytał bieżące teksty. Warto, niekoniecznie dla niektórych fraz.
Nie bój się snów, dzielić się tobą nie będę. - Eka
- Bernierdh