O co pytać?
jasne, bure chmury,
orzech przerósł most.
na wietrze skakał
zwyczajny niedopałek.
gdzieś potulny obłok
i filtr lekko słoneczny.
-
- Nasze rekomendacje
-
-
UWAGA!
JEŻELI JESTEŚ ZAREJESTROWANYM UŻYTKOWNIKIEM I MASZ PROBLEM Z LOGOWANIEM, NAPISZ NAM O TYM W MAILU.
[email protected]
PODAJĄC W TYTULE "PROBLEM Z LOGOWANIEM"
-
- Słup ogłoszeniowy
-
-
"Wszyscy, którzy zachowali ojczyznę, wspierali ją, pomnażali, mają wyznaczone w niebie określone miejsce, gdzie szczęśliwi rozkoszują się życiem wiecznym".
Cicero "De re publica"
JAK SIĘ PORUSZAĆ POMIĘDZY FORAMI? O tym dowiesz się stąd.
O co pytać?
-
O co pytać?
ten potulny obłok wzbudza niepokój. najczęściej takie są zwiastunami niedobrej nowiny. reszta wymienionych atrybutów, spoko.
- eka
O co pytać?
Haiker mi się przypomniał po lekturze : )
Miniatura z tych o żelaznym, magnetycznym jądrze.
O co pytać jak jest wszystko?

A czemu? Kwestia doświadczeń? Z potulnego obłoku wielki deszcz?zimny grog pisze: ↑19 wrz 2022, 08:15ten potulny obłok wzbudza niepokój. najczęściej takie są zwiastunami niedobrej nowiny.

Miniatura z tych o żelaznym, magnetycznym jądrze.
O co pytać jak jest wszystko?

- 4hc
Słowa. Jest tu ich albo za dużo albo za mało, w tej formie nie trafiają do mnie i pasują do Twojego nicku
moje zdanie to moje zdanie
nie lubię poezji - lubię placki
nie lubię poezji - lubię placki
-
O co pytać?
a on jeszcze działa na niwie poetyckiej, przynajmniej tej forumowej. bo w "Ojcu Mateuszu" widoczny.
a bo to wiadomo w co się odmieni, czy w ulewę rzęsistą, czy se w rozwianie pójdzie i skwary z tej przyczyny spowoduje.

- eka
O co pytać?
O 1. info nie mam bladego pojęcia.
Haiker był popełnił parę lat temu recenzję mojego tekstu... i nie zapomnę jej do końca życia.
Haiker był popełnił parę lat temu recenzję mojego tekstu... i nie zapomnę jej do końca życia.
I to właśnie jest fascynujące: niewiedza, niepewność, nieprzewidywalność : )zimny grog pisze: ↑20 wrz 2022, 11:03a bo to wiadomo w co się odmieni, czy w ulewę rzęsistą, czy se w rozwianie pójdzie i skwary z tej przyczyny spowoduje.