-
- Nasze rekomendacje
-
-
UWAGA!
JEŻELI JESTEŚ ZAREJESTROWANYM UŻYTKOWNIKIEM I MASZ PROBLEM Z LOGOWANIEM, NAPISZ NAM O TYM W MAILU.
[email protected]
PODAJĄC W TYTULE "PROBLEM Z LOGOWANIEM"
-
- Słup ogłoszeniowy
-
-
Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad.
Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może bronić się przed demokratycznie podjętą decyzją.
Benjamin Franklin
UWAGA!
KONKURS NA TEKST DISCO POLO ROZSTRZYGNIĘTY!
Jeżeli tylko będziecie zainteresowani, idea konkursów powróci na stałe.
A oto wyniki
JAK SIĘ PORUSZAĆ POMIĘDZY FORAMI? O tym dowiesz się stąd.
Zabawa w chowanego
-
Zabawa w chowanego
brat schował się w kurniku
matka głośno krzyczała :
otwórz w tej chwili otwórz
rozłożyła ręce jak kurze skrzydła
zaczęły go bić po twarzy
oszczędzała jajka
matka głośno krzyczała :
otwórz w tej chwili otwórz
rozłożyła ręce jak kurze skrzydła
zaczęły go bić po twarzy
oszczędzała jajka
Ostatnio zmieniony 20 sie 2021, 20:41 przez Agnieszka R., łącznie zmieniany 2 razy.
- biegnąca po fali
Zabawa w chowanego
Wiersz z mocnym wydźwiękiem. Jaki nick takie pisanie. Takie - czyli o rzeczach ważnych i trudnych.
Trochę drażni mnie zapis. Chodzi mi o wielkie litery od których zaczynasz każdy wers. Do treści nie mam
uwag. Żadnych. Wszystko w punkt.
Pozdrawiam:)
Trochę drażni mnie zapis. Chodzi mi o wielkie litery od których zaczynasz każdy wers. Do treści nie mam
uwag. Żadnych. Wszystko w punkt.
Pozdrawiam:)
i przeszłość
dopóki widać ślady
AS...
za zamknięciem powiek wolność
o której nie umiem myśleć
witka
dopóki widać ślady
AS...
za zamknięciem powiek wolność
o której nie umiem myśleć
witka
- lczerwosz
Zabawa w chowanego
dla mnie to bzdet, sorry
Pod adresem http://www.portal-pisarski.pl/czytaj/63 ... i-dziecko/ jest więcej i ciekawszych
Pod adresem http://www.portal-pisarski.pl/czytaj/63 ... i-dziecko/ jest więcej i ciekawszych
-
Zabawa w chowanego
Biegnąca po fali Dziękuję 
Lczerwosz o co ci chodzi przymule? wklejasz link w którym jest ten sam tekst, polecasz, a potem piszesz że bzdet. Cierpisz na rozdwojenie jaźni?! Dziękuję.
Pozdrawiam wszystkich

Lczerwosz o co ci chodzi przymule? wklejasz link w którym jest ten sam tekst, polecasz, a potem piszesz że bzdet. Cierpisz na rozdwojenie jaźni?! Dziękuję.
Pozdrawiam wszystkich
-
Zabawa w chowanego
Poza tym Iczerwosz podajesz link z moimi wierszami, co uważam za nietakt. A najłatwiej jest powiedzieć "bzdet", "gniot" , tylko gdzie tu konstruktywna krytyka, poleciałes na łatwiznę. Gdzie Twoje argumenty? I skoro już polecasz link, a przy tym krytykujesz i wyzywasz, to radzę się zastanowić, chyba żeś uposledzon.
-
Zabawa w chowanego
Wiersz potwierdza teorię naczelnego szmana Athabaskanów, wg której kura ma o jednego chromosoma mniej od squaw i dlatego chodzi i sra po podwórku.
https://www.youtube.com/watch?v=Ch-H3eSLyKg
https://www.youtube.com/watch?v=Ch-H3eSLyKg
Nie bój się snów, dzielić się tobą nie będę. - Eka
-
Zabawa w chowanego
Witka, dziękuję za komentarz i link:)
-
Zabawa w chowanego
Mocny i mimo niewielu słów bardzo treściwy. Technicznie niepotrzebne te wielkie litery.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
-
Zabawa w chowanego
Marcin z telefonu to wkleiłam, stąd duże litery (lenistwo), no wiem, że się tak nie pisze 

- eka
Zabawa w chowanego
Tytuł łamie szansę na poważne odebranie wątku poniewieranego i jednocześnie złego dziecka, i groteskę tworzy, tym bardziej, że jajka, kurnik, strach kury... wiadomo lis przechera się zakradł. Dobry, bo zaskakujący pomysł z matką - kurą oraz kurczęciem - lisem.trudne dzieciństwo pisze: ↑28 maja 2018, 16:46Schowałem się w kurniku
Matka głośno krzyknęła :
Otwórz w tej chwili otwórz
Rozłożyła ręce jak kurze skrzydła
Ręce zaczęły mnie bić
Oszczędzała jajka
Wyobraźni Autorce/Autorowi nie brakuje.
Zarzut:
w kontekście:trudne dzieciństwo pisze: ↑29 maja 2018, 08:38Poza tym Iczerwosz podajesz link z moimi wierszami, co uważam za nietakt.
brzmi co najmniej niepoważnie.
Upominam Ciebie za powyższy, niestosowny zwrot (nawet najtrudniejsze dzieciństwo nie upoważnia do inwektyw).