a białe, rude, krasiaste, burlasy? czyżby segregacja wyglądnościowa. ponoć wszystkie koty równe wobec siebie i kociej śmierci. a wiersz nic dodać nic ująć.
-
- Nasze rekomendacje
-
-
UWAGA!
JEŻELI JESTEŚ ZAREJESTROWANYM UŻYTKOWNIKIEM I MASZ PROBLEM Z LOGOWANIEM, NAPISZ NAM O TYM W MAILU.
[email protected]
PODAJĄC W TYTULE "PROBLEM Z LOGOWANIEM"
-
- Słup ogłoszeniowy
-
-
Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad.
Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może bronić się przed demokratycznie podjętą decyzją.
Benjamin Franklin
UWAGA!
KONKURS NA TEKST DISCO POLO ROZSTRZYGNIĘTY!
Jeżeli tylko będziecie zainteresowani, idea konkursów powróci na stałe.
A oto wyniki
JAK SIĘ PORUSZAĆ POMIĘDZY FORAMI? O tym dowiesz się stąd.
eden
- eka
eden

Dobre! I pytanie: Jak w watasze można ją zachować, to już obszar samotnego wilka. Coś w konwencji "Wilka stepowego" Hermana Hessego. Świetna książka, jedna z moich ulubionych w czasie młodości.
Ale czy to Eden?
Hm. Koty jednak realizują go lepiej. Wbite mają samotniczą indywidualność chyba w geny.
Świetny wiersz do refleksji, Tab.
Dzięki.

- tabakiera
Wpadł mi ostatnio "Wilk stepowy" do ręki, gdy byłam u Młodej i przekartkowałam go obiecując sobie, że wrócę do tej lektury z dawnych lat i przeczytam dokładnie, bo pamiętam bardzo ogólnie.
No i chyba faktycznie wrócę z ciekawości, jak po tylu latach i doświadczeniach odczuję tę książkę.
Dzięki, Eko.
No i chyba faktycznie wrócę z ciekawości, jak po tylu latach i doświadczeniach odczuję tę książkę.
Dzięki, Eko.