• Nasze rekomendacje
  •  
    UWAGA!
    JEŻELI JESTEŚ ZAREJESTROWANYM UŻYTKOWNIKIEM I MASZ PROBLEM Z LOGOWANIEM, NAPISZ NAM O TYM W MAILU.
    [email protected]
    PODAJĄC W TYTULE "PROBLEM Z LOGOWANIEM"

• Słup ogłoszeniowy
  •  
    "Wszyscy, którzy zachowali ojczyznę, wspierali ją, pomnażali, mają wyznaczone w niebie określone miejsce, gdzie szczęśliwi rozkoszują się życiem wiecznym".
    Cicero "De re publica"

JAK SIĘ PORUSZAĆ POMIĘDZY FORAMI? O tym dowiesz się stąd.

przemakalny

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
abandon
przemakalny

#11 Post autor: abandon » 04 paź 2024, 17:23

No co? Zbysio marzyciel :jez:
Piszę, kiedy nie mam nic do powiedzenia.

Gajka

przemakalny

#12 Post autor: Gajka » 04 paź 2024, 17:45

abandon pisze:
29 wrz 2024, 14:11
Gajko, też nie wiem, marny ze mnie wódz plemienny;) Ostatnią fajkę wypaliłem wiele księżyców temu.
A styl jaki jest, każdy widzi. Lubię pleść 3 po 3;)
Dzięki :)

Abandon od zawsze czytam Twoje wiersze nie tylko tutaj i zawsze są MEGA. Wiele witryn odeszło już w przeszłość, ale Ósemeczka z władzami trwa nadal i bardzo mnie to cieszy, tylko czasami sobie zanucę: powrócisz tu, gdzie nadwiślański brzeg - powrócisz...
Pozdrawiam :)

Awatar użytkownika
abandon
przemakalny

#13 Post autor: abandon » 04 paź 2024, 18:59

Gajko, bardzo mi miło czytać pozytywną (MEGA) recenzję o sobie :) Powiedziałbym: nie przesadzajmy, ale co ja tam się znam na dyskusji o gustach;)
Za to znam swój gust, któremu podoba się Twoja liryka. Tak, pamiętam, że od lat tu i ówdzie, widzimy się przez wiersze.
Mówią, że dzieci są lustrem rodziców, ja mówię, że wiersze są lustrem poetów;)

Nie było mnie parę lat i widzę jak portale upadają, inne ledwo zipią, trzeba chyba opróżnić szuflady z ciuchów albo emerytura poetycka;)

Awatar użytkownika
Toyer
przemakalny

#14 Post autor: Toyer » 05 paź 2024, 11:11

52 dni nie paliłem - niestety się złamałem i palę ponownie - Indianie palą w pokoju to fajna dwuznaczność - zresztą wszystkie poprzednie strofy są dla mnie fenomenalne

Gajka

przemakalny

#15 Post autor: Gajka » 05 paź 2024, 16:50

abandon pisze:
04 paź 2024, 18:59
Gajko, bardzo mi miło czytać pozytywną (MEGA) recenzję o sobie :) Powiedziałbym: nie przesadzajmy, ale co ja tam się znam na dyskusji o gustach;)
Za to znam swój gust, któremu podoba się Twoja liryka. Tak, pamiętam, że od lat tu i ówdzie, widzimy się przez wiersze.
Mówią, że dzieci są lustrem rodziców, ja mówię, że wiersze są lustrem poetów;)

Nie było mnie parę lat i widzę jak portale upadają, inne ledwo zipią, trzeba chyba opróżnić szuflady z ciuchów albo emerytura poetycka;)

Też to zauważam, jakoś poeci rozpierzchli się po różnych witrynach, a może jest inna przyczyna, któż to zgadnie. Pozdrawiam :)

Awatar użytkownika
abandon
przemakalny

#16 Post autor: abandon » 06 paź 2024, 22:24

Toyer, palenie wyszło z mody. Zmianę najlepiej widać w filmach. Poczuj się amantem i rzuć to w cholerę.

Dzięki za czytanie.

ODPOWIEDZ

Wróć do „WIERSZE BIAŁE I WOLNE”