-
- Nasze rekomendacje
-
-
UWAGA!
JEŻELI JESTEŚ ZAREJESTROWANYM UŻYTKOWNIKIEM I MASZ PROBLEM Z LOGOWANIEM, NAPISZ NAM O TYM W MAILU.
[email protected]
PODAJĄC W TYTULE "PROBLEM Z LOGOWANIEM"
-
- Słup ogłoszeniowy
-
-
"Wszyscy, którzy zachowali ojczyznę, wspierali ją, pomnażali, mają wyznaczone w niebie określone miejsce, gdzie szczęśliwi rozkoszują się życiem wiecznym".
Cicero "De re publica"
JAK SIĘ PORUSZAĆ POMIĘDZY FORAMI? O tym dowiesz się stąd.
rozterki poety średnich możliwości
- eka
Przepraszam, Zimny Grogu.

-
- tabakiera
Tak sobie myślę, że jak nie wiadomo o czym pisać, najlepiej nie pisać wcale i poczekać, aż przyjdzie ta prawdziwa Wena.
Jak nie przyjdzie, świat przeżyje bez wierszy pisanych pod presją, że trzeba.
Jak nie przyjdzie, świat przeżyje bez wierszy pisanych pod presją, że trzeba.
-
celne słowa.
tak po prawdzie świat żył bez wierszy. przez króciuteńki czas ludzie coś tam popiszą, pomalują po bombardują se. a jak się już w ten czy inny sposób zaciukają się. świat będzie dalej świacił tylko bez spisywania tego światowania. być może, że odrodzone coś na gruzach tego co teraz wytworzy swoją kulturę, o której my teraz nie mamy bladego pojęcia, ani też o środkach jakich użyją by ją zamanifestować.

- eka
Przepraszam, Zimny Grogu
ale za co? jestem co prawda synem malarza, ale nie obraźnika
czyżby szło o tego Juliana? wcale a wcale się nie nadąsałem, było nie było też ładne imię. oo i na L da się przerobić ;
ale za co? jestem co prawda synem malarza, ale nie obraźnika

Och wena, wena... rzadki dotyk bogini:)
Myśl ujarzmić w literkach i nie marudzić, coby alfabet nie rdzewiał.
Fajne:)zimny grog pisze: ↑31 paź 2020, 16:15świat będzie dalej świacił tylko bez spisywania tego światowania.
Być może nieodkryta kultura, bo kilometrem płaszcza Ziemi nakryta, czeka z tą inną manifestacją na odkrycie, kto wie...zimny grog pisze: ↑31 paź 2020, 16:15być może, że odrodzone coś na gruzach tego co teraz wytworzy swoją kulturę, o której my teraz nie mamy bladego pojęcia, ani też o środkach jakich użyją by ją zamanifestować.
Człowieczeństwo to opowieść, najpierw naskalne, a później szło na coraz większą skalę i nie pominęło Ósmego:)