-
- Nasze rekomendacje
-
-
UWAGA!
JEŻELI JESTEŚ ZAREJESTROWANYM UŻYTKOWNIKIEM I MASZ PROBLEM Z LOGOWANIEM, NAPISZ NAM O TYM W MAILU.
[email protected]
PODAJĄC W TYTULE "PROBLEM Z LOGOWANIEM"
-
- Słup ogłoszeniowy
-
-
Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad.
Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może bronić się przed demokratycznie podjętą decyzją.
Benjamin Franklin
UWAGA!
KONKURS NA TEKST DISCO POLO ROZSTRZYGNIĘTY!
Jeżeli tylko będziecie zainteresowani, idea konkursów powróci na stałe.
A oto wyniki
JAK SIĘ PORUSZAĆ POMIĘDZY FORAMI? O tym dowiesz się stąd.
rozterki poety średnich możliwości
- eka
Przepraszam, Zimny Grogu.

-
- tabakiera
Tak sobie myślę, że jak nie wiadomo o czym pisać, najlepiej nie pisać wcale i poczekać, aż przyjdzie ta prawdziwa Wena.
Jak nie przyjdzie, świat przeżyje bez wierszy pisanych pod presją, że trzeba.
Jak nie przyjdzie, świat przeżyje bez wierszy pisanych pod presją, że trzeba.
-
celne słowa.
tak po prawdzie świat żył bez wierszy. przez króciuteńki czas ludzie coś tam popiszą, pomalują po bombardują se. a jak się już w ten czy inny sposób zaciukają się. świat będzie dalej świacił tylko bez spisywania tego światowania. być może, że odrodzone coś na gruzach tego co teraz wytworzy swoją kulturę, o której my teraz nie mamy bladego pojęcia, ani też o środkach jakich użyją by ją zamanifestować.

- eka
Przepraszam, Zimny Grogu
ale za co? jestem co prawda synem malarza, ale nie obraźnika
czyżby szło o tego Juliana? wcale a wcale się nie nadąsałem, było nie było też ładne imię. oo i na L da się przerobić ;
ale za co? jestem co prawda synem malarza, ale nie obraźnika

Och wena, wena... rzadki dotyk bogini:)
Myśl ujarzmić w literkach i nie marudzić, coby alfabet nie rdzewiał.
Fajne:)zimny grog pisze: ↑31 paź 2020, 16:15świat będzie dalej świacił tylko bez spisywania tego światowania.
Być może nieodkryta kultura, bo kilometrem płaszcza Ziemi nakryta, czeka z tą inną manifestacją na odkrycie, kto wie...zimny grog pisze: ↑31 paź 2020, 16:15być może, że odrodzone coś na gruzach tego co teraz wytworzy swoją kulturę, o której my teraz nie mamy bladego pojęcia, ani też o środkach jakich użyją by ją zamanifestować.
Człowieczeństwo to opowieść, najpierw naskalne, a później szło na coraz większą skalę i nie pominęło Ósmego:)