-
- Nasze rekomendacje
-
-
UWAGA!
JEŻELI JESTEŚ ZAREJESTROWANYM UŻYTKOWNIKIEM I MASZ PROBLEM Z LOGOWANIEM, NAPISZ NAM O TYM W MAILU.
[email protected]
PODAJĄC W TYTULE "PROBLEM Z LOGOWANIEM"
-
- Słup ogłoszeniowy
-
-
Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad.
Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może bronić się przed demokratycznie podjętą decyzją.
Benjamin Franklin
UWAGA!
KONKURS NA TEKST DISCO POLO ROZSTRZYGNIĘTY!
Jeżeli tylko będziecie zainteresowani, idea konkursów powróci na stałe.
A oto wyniki
JAK SIĘ PORUSZAĆ POMIĘDZY FORAMI? O tym dowiesz się stąd.
rytm zawodu
- eka
rytm zawodu
Ten wiersz pozwoli mi dokładnie zapamiętać rozmowę i scenerię. Pewnie chwila, chciała się zapisać:)

-
rytm zawodu
wyobrażam sobie trzynastolatkę patrzącą w oczy rozmówcy i jej zdecydowane kręcenie głowa w rekcji na jej zdaniem niewłaściwą odpowiedź. ba nawet po niezbyt dokładnym wysłuchaniu rzeczonej odpowiedzi.
optował bym za pierwotną wersją. pozdrawiam.
- biegnąca po fali
rytm zawodu
Dla mnie to wycinek rozmowy matki z córką. Dorastającą córką, szukającą przepisu na życie.
Piękna, ważna i bardzo intymna chwila... oddana w sprzyjającej klimatowi prostocie.

Piękna, ważna i bardzo intymna chwila... oddana w sprzyjającej klimatowi prostocie.

i przeszłość
dopóki widać ślady
AS...
za zamknięciem powiek wolność
o której nie umiem myśleć
witka
dopóki widać ślady
AS...
za zamknięciem powiek wolność
o której nie umiem myśleć
witka
- eka
rytm zawodu
No to mam zagwozdkę, pomyślę nad ostatecznym kształtem, dzięki ZG.zimny grog pisze: ↑21 cze 2018, 22:08wyobrażam sobie trzynastolatkę patrzącą w oczy rozmówcy i jej zdecydowane kręcenie głowa w rekcji na jej zdaniem niewłaściwą odpowiedź. ba nawet po niezbyt dokładnym wysłuchaniu rzeczonej odpowiedzi.
Chyba jest lepiej:)

- eka
rytm zawodu
To mnie dowartościowałaś, Ewo:)biegnąca po fali pisze: ↑21 cze 2018, 22:52Dla mnie to wycinek rozmowy matki z córką. Dorastającą córką, szukającą przepisu na życie.
![]()
Dziękuję.